T-shirt

IMG_9929

Hvis du har været forbi Gentofte Hospital i 2018, har du måske set den eller hørt om t-shirten ovenfor. Hovedformålet med den er, at sprede budskabet om at der skal “mere UX” i Region Hovedstaden og at vi som medarbejdere skal begynde at snakke om hvordan vi får mere fokus på brugervenlige systemer. Budskabet er rettet til dem der tager beslutningerne om hvor meget tid der skal afsættes til det. Derfor har vi i føste omgang rettet budskabet mod vores direktør i Center for HR, Martin Magelund Rasmussen, så han kan tage det med videre til Regionsgården.

 

Har du mod på at sprede budskabet om at Region H. skal have mere fokus på brugeroplevelser? Så har du nu mulighed for at hjælpe os med det, ved at gå med vores “MER’ UX” t-shirt. Der er mulighed for at bestille t-shirts i hele oktober. Der er desværre kun 100 stk, så vi går efter først til mølle princippet. Vi tager imod al den hjælp vi kan få og giver en highfive hver gang vi ser en med t-shirten på.

Har du lyst til støtte op om projektet og at hjælpe med at sprede budskabet. Så har du mulighed for at bestille din t-shirt via bestillingslisten her. På forhånd tak for hjælpen.